Αναφορα νεων

Αναφορα νεων

Φεστιβάλ "Μονοπάτια Ζωής"

12/20/22 | PADC

Ευχαριστήρια επιστολή Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού

Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε ευχαριστήρια επιστολή, την οποία σας κοινοποιούμε και μπορείτε να βρείτε και εδώ, από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, για την συμμετοχή μας στο διαγενειακό φεστιβάλ «Μονοπάτια  Ζωής» που πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Οκτωβρίου. 

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και εμείς με την σειρά μας πρώτα από όλα την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγκεκριμένα την Συντονιστική Επιτροπή του ευρωπαϊκού  προγράμματος  #ΒΕΑCΤΙVΕ-Ευρωπαϊκή  Εβδομάδα Αθλητισμού και την δράση #BeActiveHellas για την πρόσκληση και φυσικά τον Σύλλογο Αντάμα που είχε την επιμέλεια της διοργάνωσης του φεστιβάλ και για την ιδέα να εντάξει και τα βελάκια σε αυτό. 

Είμαστε χαρούμενοι γιατί με αυτή την δράση και την συμμετοχή μας ξεκινήσαμε μια νέα συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον Σύλλογο Αντάμα σε πολλά επίπεδα.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι επισκέφτηκαν εκείνο το διήμερο το περίπτερο μας, παίκτες και μη. Ευχαριστήσουμε αυτούς τους παίκτες που παρευρέθηκαν σε αυτή την δράση και βοήθησαν στην εκμάθηση και την επίδειξη βασικών κανόνων των Darts. Όπως ο Στάθης Παντελίδης, ο Τάσος Αργυρόπουλος, ο Γιώργος Καραλής, ο Κώστας Σμπόνιας, ο Μάνος Βήχος, ο Ηλίας Τσαλίκης, ο Βαγγέλης Τσαλίκης, ο Δημήτρης Τσαλίκης, ο Φάνης Χρόνης, και πολλοί άλλοι αλλά κυρίως ευχαριστούμε τον Άγγελο Μουλάγγελη που ήταν δίπλα μας και τις 2 ημέρες και τον Γιάννη Μιχαήλ ο οποίος ήταν εκεί αρκετές ώρες και δίδαξε τα μυστικά του αθλήματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά την κα Δώρα Αλεξανδροπούλου, μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Ελλάδας Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα #BEACTIVE και την κα Σοφία Πατακού, Υπεύθυνη σχεδιασμού και υλοποίησης προγραμμάτων ΕΚΕ του Συλλόγου Αντάμα για την άψογη συνεργασία μας.

Ένας από τους σκοπούς του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο Σύλλογος μας να λάβει μέρος και σε άλλες παρόμοιες δράσεις για την επίδειξη, εκμάθηση και διάδοση των Darts. Με νέες συνεργασίες με πολιτιστικούς και τοπικούς φορείς αλλά και με Δήμους της Αθήνας και της Αττικής γενικότερα.

1 Προβολες - Last updated: 04/01/23

Social, News & Weather

Athens

Partly cloudy

Partly cloudy
13°C
Wind
Humidity
2 MPH N
72%
Sat
Weather
23°C
11°C
Sun
Weather
19°C
14°C
Mon
Weather
19°C
13°C

Notifications

Για να μην χάσετε ποτέ καμία ενημέρωση!

Ακολουθήστε τον Σύλλογο για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τα αποτελέσματα κατευθείαν στο email σας.

Ακολουθηστε την ιστοσελιδα τωρα.